Blogger Layouts

kj

Followers

Wednesday, August 1, 2012

Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Iera

klik banner jika mau join

Give away lagi saya join..belum ada rezeki...takpe..jangan putus asa...chayok!!chayok!!...hadiah pun not bad..jom kite join ramai-ramai...memeriahkan majlis...


Syarat Penyertaan :
- Mempunyai blog
- Warganegara Malaysia Sahaja.
- Tiada had umur .
- Wajib follow blog Iera . *blog kiera disunatkan sahaja , kalau nak follow juga sila kan.- Wajib like fanpage kiera.
- [update]Follow twitter Iera  *bagi yg ada twitter sahaja - Wajib like and follow olls sponsor di SINI .
- Wajib Like gambar INI dan INI . *akan diperiksa/ Ada hadiah menarik untuk yang sudi mempromotekan gmbar kiera :), .

cara menyertai :
- buat entry bertajuk 'Exclusive Ramadhan Giveaway By Kiera And Iera'.
- letak banner purple kat atas tu di dalam entry korang .  Kemudian backlink kan kat entry GA nhe.
- kalau dah siap buad 2 perkara kat atas nhe ,Copy link entry GA awak dan paste di ruang comment samaada blog kiera ataupun iera. Pilih 1, jangan letak link di dua-dua blog kami.
- Link seperti "http://IniContoh.blogspot.com" tidak diterima. Send link di shoutbox pun takditerima.Jangan send link 2kali

4 comments:

  1. good luck dear! salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. salam ,, tq join .. g'luck :) ... slm rmdhan :)

    ReplyDelete
  3. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete