Blogger Layouts

kj

Followers

Monday, August 6, 2012

1st GiveAway : BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen

Bulan Ramadhan bulan yang suci...ramai yang buat giveaway...so ari ni kite join giveaway lagi...hadiah pun menarik tertarik de bombb...boleh digayakan masa hari raya nanti...so sesapa yang nak join klik banner di bawah..

Blogger yang saya suka tengok adalah blogger ini..korang mesti kenalkan...blogger yang tak asing lagi..cute n comel lagi die...suka tgk die...

#Tempek banner ni di entry.

Syarat-syarat 
  1. Follow Aina & ain & Follow twiter Ain (Wajib/Tak wajib kalau tkde)
  2. Add AzReen ShaHida
  3. Like Fanpage INI
  4. Wajib Follow,Add,Like semua sponsor !
  5. Buat 1 entry bertajuk "BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen"
  6. Nyatakan nama seorang blogger yang menjadi idola anda dalam entry itu
  7. Komen-kan link ENTRY anda itu
  8. Selalu terjah blog Aina ain  untuk mengetahui perkembangan GA ni.
  9. Akan tersingkir jika tidak mematuhi syarat-2 ni *kejam
  10. Mesti letak banner giveaway dekat blog kalau nak menang. Link-kan dekat blog ni / Aina. *wajib
Cara Pemilihan Pemenang
  1. Random.org
  2. Blogger yang menjadi idola ramai
  3. Top Refferal 
Banner Di Sidebar!

 URL : 
http://i.imgur.com/ypwXB.gif
Tempekkan banner diatas di sidebar korang dan link kan ke entry INI !

DUE DATE : 28/8/2012

Senarai Sponsor 
Senarai Hadiah #update
Top referral Bulan Julai #update

Pffttt  :  Siapa yang promote GA nii , akan dapattttttttttttttttttttttttttt LOMO ! Siapa cepat , die dapat.


#GA akan tutup selepas 200 penyertaan :) 

1 comment:

  1. Salam...haii..Jaja dari segmen yg sama..
    Jaja dah follow awak..jemput follow Jaja balik ye.. :)
    Jaja nk ajak awak join Blogwalking,Giveaway & Pencarian Sponsor utk Giveaway akan datang..
    kat bawah ni link2 dia...tengok2 la yer kalau berminat..
    time kasih..

    BLOGWALKING

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    GIVEAWAY

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    PENCARIAN SPONSOR

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/nak-jadi-sponsor-utk-ga-tak.html

    ReplyDelete